Om os:

Man bliver transporteret væk fra den almindelige hverdag og får i 60 min lov til at lege Indiana Jones eller CSI og løse mysterier og opgaver som er langt fra den normale hverdag.
Nicklas Nielsen, Adventure House IVS

Adventure House IVS er et forholdsvist ungt firma, som jeg startede i juli 2016. Jeg har al tid haft en interesse i at give folk “den gode oplevelse”. Det er den primære grund til, at jeg valgte at starte Adventure House IVS.

Jeg er født og opvokset i Randers, hvilket også er grunden til, at jeg har valgt at placere min virksomhed der. Jeg ønsker at give folk fra Randers og de omkringliggende byer en fed oplevelse.

Hvorfor så lige et Escape Room? Jeg har prøvet nogle Escape Rooms forskellige steder i verden og fælles for dem alle er, at jeg har fået en fed oplevelse. Det ønsker jeg at bringe til Randers og Danmark. Man bliver transporteret væk fra den almindelige hverdag og får i 60 min lov til at lege Indiana Jones eller CSI og løse mysterier og opgaver som er langt fra den normale hverdag. Man er med andre ord hovedpersonen i en film eller en serie og alt ansvaret og presset ligger på dig!

Jeg håber at I tager udfordringen op, tager fat i vennerne og kommer og besøger min virksomhed 🙂

Med venlig hilsen

Nicklas Duelund Thode Nielsen
Ejer og Gamemaster, Adventure House IVS

Her bor vi:

Informationer:

Adresse: Messingvej 48B, 8940 Randers SV

CVR.: 37 85 00 47

Telefon: 60 14 54 84

E-mail: kontakt@adventurehouse.dk

Medarbejdere:

Nicklas D. Th. Nielsen
Nicklas D. Th. NielsenEjer og gamemaster
Karen Bech Sørensen
Karen Bech SørensenGamemaster
Chris Munk
Chris MunkGamemaster