FAQ – Find svar på dine spørgsmål

Før besøget:

Et Escape Room er et særligt bygget rum til at spille Live Escape Games. Den grundlæggende idé er, at der er en spændende historie knyttet til rummet, og som oftest er missionen den, at man skal finde en måde at slippe ud af rummet på, inden tiden løber ud.

Vi har lavet en hel underside, der forklarer konceptet med Live Escape Games. Følg linket og læs meget mere om Live Escape Games.

Det er ganske simpelt at bestille et Escape Room hos Adventure House. I booker arrangementet på forhånd ved at vælge et Escape Room og booke direkte på siden.

Har I spørgsmål vedrørende bookingen, eller oplever I problemer, skal I blot ringe eller sende os en e-mail. Vi vil forsøge at guide Jer efter bedste overbevisning.

Escape Rooms er et forholdsvist nyt og spændende koncept her i Danmark. Det er en meget interessant oplevelse, og I får testet både samarbejdsevner og Jeres evner til at arbejde under pres.

Der er altså et stort udbytte at hente ved at prøve et Escape Room, og vi garanterer, at det er en anderledes aktivitet.

Desuden er det også bare rigtigt sjovt, hvilket bør være en grund nok i sig selv! 🙂

Vi anbefaler ikke, at personer under 13 år prøver vores Escape Room.

Derudover skal personer i alderen 13-17 år minimum have én myndig voksen med.

Ja, det egner sig særlig godt til teambuilding. I får både testet Jeres samarbejdsevner, Jeres kognitive evner, samt hvordan I arbejder under pres.

Adventure House skaber rammerne til det perfekte firmaarrangement, hvor I får trænet lattermusklerne og får pumpet adrenalinen rundt i blodet.

I kan spille fra 2-5 personer af gangen. Antallet af personer i rummet er blandt andet afgørende for, hvordan og hvor hurtigt I løser opgaverne og kommer videre.

Vi anbefaler som regel altid, at I er mere end 2 personer til at spille, men hvis I er skarpe, kan det også sagtens lade sig gøre at gennemføre spillet blot 2 personer 🙂

Ja, selvfølgelig! Det er muligt at ændre eller annullere Jeres booking helt indtil 48 timer før spilstart.
Et gavekort til en oplevelse er populært, og det er uden tvivl også en mulighed hos Adventure House. Vi er glade for at skabe gode minder.

Kontakt os på kontakt@adventurehouse.dk for at høre mere om køb af gavekort.

Ja, det kan I tro – ved bookinger udenfor normal åbningstid eller ved specialbookinger, bedes I venligst kontakte os på kontakt@adventurehouse.dk med Jeres forespørgsel. Vi vender fluks tilbage til Jer.

Under besøget:

Nej, det er ikke nødvendigt at være i god fysisk form. Det er dog nødvendigt, at din hjerne er klar på lidt overarbejde 😉
Bussen holder 200 m. nede af vejen og der er massere af parkeringspladser lige ved døren.
Vi ligger på Messingvej 48B, 8940 Randers SV. Bussen holder 200 m. nede af vejen og der er rigeligt med parkeringspladser lige ved døren.
Af sikkerhedsmæssige årsager er døren ikke rigtig låst – det er bare noget vi leger.
Der er et kamera i rummet som vores gamemaster bruger til at holde øje med jer for at give hints – Der er ikke nogle optagelser der bliver gemt.
Det er svært at sige – I behøver ikke nogen forudindgående viden om emnet – Alt hvad I behøver at vide er tilstede i rummet.
Vi anbefaler at I kommer 15 min. før spilstart.
Indtil videre er det kun muligt at spille vores Escape Room på dansk. Engelsk bliver tilføjet på et senere tidspunkt.
Vi sælger ikke alkohol på stedet.

Det er ikke tilladt at medbringe alkohol med ind i rummet.

Det er ikke tilladt at være synligt beruset.

Nej, det er forbudt at medbringe telefon, kamera eller videooptagelser med ind i rummet. Der er låst opbevaringsboks udenfor rummet hvor ovenstående kan låses inde i.

Skal I bruge et billede til en artikel eller lign. kontakt os venligst og vi vil med glæde levere dette.

Det er muligt at låse dem inde i en opbevaringsboks undenfor rummet.
Det er hverken uhyggeligt eller farligt at spille.
Det er bedst at tage noget almindeligt tøj på som I har det tilpas i.
Spillet begynder på det angivne tidspunkt ligegyldigt om alle er mødt op eller ej. Det er desværre ikke muligt at ændre på dette da der jo også kommer efterfølgende gæster.
Afsæt gerne 1,5 time til besøget da der både er en kort introduktion før spillet samt en kort gennemgang efterfølgende hvis I ikke blev færdige.

Efter besøget:

Det er muligt at købe en kop kaffe eller en sodavand samt lidt snacks.

Du skal være mere end velkommen til at lave en anmeldelse på vores facebookside.

Du finder gruppebilledet inde på vores Facebookside. Husk at tagge dig selv og dine venner.
Book nu!

Har du yderligere spørgsmål, skal du være velkommen til at ringe på tlf.:

+ 45 60 14 54 84

eller sende en mail til: