Hvad er Escape Rooms?

Escape Rooms er et nyt og spændende koncept!

Online Escape Games har været meget populært til computeren i mange år. Hos Adventure House tager vi det populære og hjernevridende spilkoncept et skridt videre. Vi rykker Jer væk fra det virtuelle univers foran skærmen og I skal nu gennemføre spillet ude i det virkelige liv – heraf navnet Escape Rooms.

Ganske kort fortalt, handler det om at undslippe et rum med en tidsbegrænsning på 60 min. For at bryde ud af rummet, skal I finde skjulte objekter, løse forskellige opgaver samt knække koder og gåder. Der bliver nok for Jer at se til i løbet af de 60 min, og det kræver gode kommunikationsevner, fingerfærdigheder og vi garanterer også, at hjernen kommer på arbejde.

Escape Rooms er underholdende, og de fleste, der prøver det, bliver begejstrede for konceptet. Tiden presser spillerne, man bliver revet med af historien, og adrenalinen pumper af sted. Tænk nu, hvis I ikke når at slippe ud af rummet i tide!?

Spillet lægger op til samarbejde mellem deltagerne. I bliver udfordret på Jeres kommunikationsevner, kreativitet og kompetencer i opgaveløsning. Escape Rooms er altså et ideelt arrangement til teambuilding og udvidelse af fællesskabet.

I bliver testet i:

Samarbejde

Opgaveløsning

Evner til at udforske

Hukommelse

Evner til at tænke logisk

Escape Rooms passer til:

Venner
Kollegaer
Familie
Polterabend
Mere eller mindre alle