Escape Room: Den gale videnskabsmand

“Hos L.G.M forsker vi i genetisk mutation. Det er vores opgave at sikre menneskets fremtid og undgå at forringe vores muligheder for overlevelse”
Professor Stein, L.G.M (Laboratoriet for Genetisk Mutation)
Escape Room: Den gale videnskabsmand

Læs forhistorien til vores Escape Room: Den gale videnskabsmand


I er ansatte som bioanalytikere hos L.G.M (Laboratoriet for Genetisk Mutation). Jeres opgave til dagligt består i at forske i bekæmpelse af menneskets genetiske mutationer.

Gennem en lang periode har frokostpauserne i kantinen været koncentreret om en række rygter omhandlende den mystiske Professor Stein. Professor Stein er, blandt de ansatte hos L.G.M, kendt for at være en sær og uhøflig mand, der altid holder sig for sig selv. Han har sit eget laboratorium i det fjerneste hjørne nede i kælderen, og der er ingen adgang for uvedkommende.

De ansatte finder hans underlige adfærd og det private mørklagte laboratorium mystisk, og de er bekymrede for, om han kunne finde på at udnytte sin egen intelligens og hans store viden om genmutation til at foretage ondskabsfulde gerninger, der vil skade menneskets fremtid her på jorden.

En fredag eftermiddag, hvor alle har forladt bygningen for at holde weekend, beslutter I at trænge ind gennem indgangen til Prof. Steins mørke kælderlaboratorium. I er fast besluttede på at finde ud af, hvad Prof. Stein laver hernede.

Men noget går galt i Jeres lille efterforskning af Prof. Stein… Dagen udvikler sig til en kamp for overlevelse. I har nu 60 min. til at slippe ud.

NB.: Der forekommer korte perioder med blinkende lys!

Book dette Escape Room her:

Informationer:

0min
er maks-tiden for dette Escape Room
0%
gennemfører dette Escape Room *
0pers
kan I være i dette Escape Room

* Pr. 16. september 2019

Pris:

Personer Pris pr. person Pris i alt
2 personer 215 kr. 430 kr.
3 personer 205 kr. 615 kr.
4 personer 195 kr. 780 kr.
5 personer 185 kr. 925 kr.